Beijing Airport China

Real Birds

En jule engel i Queen Street

Natascha på Shopping

Queen Street Brisbane Queensland AU

VK4LL Finn in Brisbane

VK4/OZ2LD in Brisbane

Skyline Brisbane

Typisk Rød Panda

QG62MJ, vertical ant wrk FK8CP

80 Parkland Street

Byron Bay

Family Olsen at Byron

Kitchen duty AU style

Natascha kikker på Brisbane Down town

Skyline Brisbane

Brisbane River

Natascha nyder udsigten

Nytår nærmer sig udsigten for fyrværkeri fra South Banks

Look to Sufers Paradise

In back Sea World

Sufers Paradise Beach, Q1 in back

16-1-2011
Nyheder bringer dagligt beretninger fra Brisbane om oversvømmelser, vi var heldige og forlade Brisbane 1 uge før dette skete og var ikke påvirket af vand andet end det der kom fra oven ved vores besøg i Brisbane.
8-1-2011
Nu sidder min datter og jeg begge trygge hjemme i Danmark, og jeg kan ikke lade være med dagligt og se til de massive oversvømmelser der er nord for Brisbane i Queensland hvor vi var på besøg. Der var veje omkring Brisbane som ikke kunne køres på pga. vand men vi kom da omkring under vores besøg. Jeg tænker på hvis der blev oversvømmelse her hvor jeg bor og skulle forlade min bopæl. Det er jo bare lille Lolland, Queenland er en helt andet størrelse som jeg stadig ikke fatter kan gå så galt. Min bekendte i Brisbane beretter dagligt om mere regn, senest 150mm på 1dag, jo vor klode er i gang med at ændre sig. Og vi må bare følge med så godt vi kan.
3-1-2011
Sidste nyt fra downunder, nu er ferien slut og turen går via Brisbane Airport - Singapore - Frankfurt hjem til København hvor vi venter et kulde gys af format efter den temperatur vi har haft i Australien.

December 2010 G Day fra Sunny Brisbane, endelige nåde min datter og jeg frem trods det fly kaos der hersker i Europa. Vi måtte en tur over Beijing for at komme via Sydney til Brisbane. Alle i OZ ønskes en God Jul og et godt Nytår.